Grylls

Grylls

senior inspektor kebabáren at Kebabarny.cz
S kebabem začínal jako každý český mládenec ve dvě v noci v hladovém okýnku vedle nádraží. Osud ho zavál na nějaký čas trochu dál na východ než do Průhonic, takže kebab ve všech myslitelných formách měl možnost testovat v takříkajíc téměř starozákonní podobě. Ač nedá dopustit na pravý, poctivý Adana kebab, ke spokojenosti mu zcela postačí řemeslně podařené provedení tradičního německého dönera. I při pobytu sto kilometrů od nynější bašty Islámského státu vždy ke kebabu důsledně vyžadoval pivo, a to i přes zděšené pohledy a výhružným šepotem pronášená slova o nutnosti svaté války. Nejinak tedy činí i dnes ve všech koutech ČR.
Grylls

Latest posts by Grylls (see all)

Jistě všichni víme, že alespoň polovina všech prodaných kebabů je zkonzumována pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek. To nemá cenu skrývat a není to žádná ostuda. A protože v podnapilém stavu má člověk mnohdy potíže s vlastní stabilitou, natož s udržením předmětů v rukou vyžadujícím jemnou motoriku, je nasnadě, že spousta kebabů dnes a denně putuje místo do úst na zem.

Ano, těžko si představit větší tragédii a smutnější pohled, než který chudý student vrhá ve dvě ráno po šesti pivech a jednom fernetu na kebab rozmázlý na mokrých dlažebních kostkách Národní třídy. Většina lidí si ale zachová určitou důstojnost a odkráčí (mnohdy s brekem) vstříc domovu a instantní čínské polévce.

Ne však hrdina dnešního videa. Tenhle  Angličan vám ukáže, jak se v případě, že se extra pálivý hovězí kebab talíř s česnekovou zálivkou rozmázne po zemi, zachovat, pokud tedy neznáte slovo sebeúcta.

Příjemné pokoukání přejí kebabárny.cz.