Grylls

Grylls

senior inspektor kebabáren at Kebabarny.cz
S kebabem začínal jako každý český mládenec ve dvě v noci v hladovém okýnku vedle nádraží. Osud ho zavál na nějaký čas trochu dál na východ než do Průhonic, takže kebab ve všech myslitelných formách měl možnost testovat v takříkajíc téměř starozákonní podobě. Ač nedá dopustit na pravý, poctivý Adana kebab, ke spokojenosti mu zcela postačí řemeslně podařené provedení tradičního německého dönera. I při pobytu sto kilometrů od nynější bašty Islámského státu vždy ke kebabu důsledně vyžadoval pivo, a to i přes zděšené pohledy a výhružným šepotem pronášená slova o nutnosti svaté války. Nejinak tedy činí i dnes ve všech koutech ČR.
Grylls

Jistě všichni víme, že alespoň polovina všech prodaných kebabů je zkonzumována pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek. To nemá cenu skrývat a není to žádná ostuda. A protože v podnapilém stavu má člověk mnohdy potíže s vlastní stabilitou, natož s udržením předmětů v rukou vyžadujícím jemnou motoriku, je nasnadě, že spousta kebabů dnes a denně putuje místo do úst na zem.

Ano, těžko si představit větší tragédii a smutnější pohled, než který chudý student vrhá ve dvě ráno po šesti pivech a jednom fernetu na kebab rozmázlý na mokrých dlažebních kostkách Národní třídy. Většina lidí si ale zachová určitou důstojnost a odkráčí (mnohdy s brekem) vstříc domovu a instantní čínské polévce.

Ne však hrdina dnešního videa. Tenhle  Angličan vám ukáže, jak se v případě, že se extra pálivý hovězí kebab talíř s česnekovou zálivkou rozmázne po zemi, zachovat, pokud tedy neznáte slovo sebeúcta.

Příjemné pokoukání přejí kebabárny.cz.