Kebab na Masaryčce (Ústí nad Labem)

Ralf

Po dlouhé době jsme se rozhodli opět zrecenzovat ústeckou kebabárnu na Masaryčce. Vedly nás k tomu především ohlasy některých Ústečanů tvrdící, že zde podávají nejlepší kebab ve městě. Nějak nám to nedalo a dle rčení „kdo nevěří, ať tam běží“, jsme se vydali do kebabárny na inspekci. Tedy já, inspektor Ralf, jsem se rozhodl přesvědčit na vlastní žaludek, zda-li se jedná o pravdivé zkazky, či povídačky několika pomatenců. Upřímně se musím hned přiznat, že jsem po mých předchozích zkušenostech s tímto podnikem byl více než skeptický.

Podnik najdete celkem spolehlivě díky nepřehlédnutelnému poutači „PIZZA KEBAB SALÁTY“. Ačkoli jsem do kebabárny vešel již ve večerních hodinách, kdy pravděpodobně měla dávno za sebou největší špičku, nečekal bych, že se ocitnu zrovna uprostřed Augiášova chléva. Vnitřní prostory vypadají moderně, nejsou kdovíjak omšelé a najdete zde i pár stolů. Tedy neutřené mastné stoly se zbytky jídel, nebo přeplněný stojan s odpadky ve mně rozhodně nevyvolaly chuť sníst si kebab zrovna v těchto kulisách.

  • Interiér 1
  • Interiér 2
  • Pult a zázemí

Celkem zarážející byl přístup obsluhy, která nebyla schopná odpovědět na pozdrav a rovnou na tykačku se zeptala „co si dáš?“. Poté se musela ještě třikrát zeptat, zda-li si objednám velký kebab se vším. Ano, pro jistotu jsem objednávku třikrát zopakoval, stejně jako že chci velmi pálivý kebab s sebou. Kebabář mě zkasíroval, zabalil kebab do celofánové fólie, vložil do sáčku, a položil na pult s výrazem „na tady máš, táhni do ***“. Poté bez jakéhokoli slova odešel do vedlejší místnosti, kde se s kolegou něčemu okamžitě začali smát. S takto přezíravým jednáním obsluhy jsem se dosud nesetkal. 

Odkládací stolek
Bordel na odkládacím stolku

Nasedl jsem do auta a v mezích pravidel silničního provozu pospíchal domů, abych se mohl zakousnout do ještě teplého kebabu. Za vchodovými dveřmi na schodišti jsem několika chvaty a hmaty musel ještě překonat poslední překážku v podobě dvou seniorů, kteří mi několik drahocenných sekund blokovali cestu, abych mohl odemknout dveře a konečně se pustit do konzumace. Přesně za 12 minut od přebírky jsem se zakousl do kebabu.

Závěrem tuto kebabárnu na Masaryčce mohu doporučit jedině za předpokladu, že vám hrozí smrt hladem nebo jste po deseti pivech a klidně byste hladem ohlodali i pneumatiky okolo stojících aut. Pro mě osobně je velkou záhadou, kde se v Ústí vzalo tolik fanoušků kebabu u Polikliniky, když mnohem lepší kebab si místní může zakoupit pod Bohemkou nebo v Maidumu.

Kebab na Masaryčce, Masarykova 1631/68, Ústí nad Labem

Hodnocení kebabárny
  • 2/10
    Prostředí a čistota - 2/10
  • 1/10
    Obsluha - 1/10
  • 7/10
    Cena - 7/10
  • 2/10
    Maso - 2/10
  • 7/10
    Zálivka - 7/10
  • 7/10
    Houska - 7/10
  • 5/10
    Zelenina - 5/10
  • 3/10
    Chuť - 3/10
4.3/10

Celkové shrnutí

Pokud nemáte dvojku pod žílou a je vám zcela jedno, co sníte, tak doporučujeme se tomuto podniku spíše vyhnout. Korunu všemu dodává špinavý a mastný interiér spolu s arogantní obsluhou.

Sending
Hodnocení čtenářů
6.5/10 (2 hlasy)